Kari kommer til Vesterålens vakreste ute-scene

Dronninga av nordnorsk musikk, Kari Bremnes, kommer til Vesterålens fineste utendørs-arena ved Vinjesjøen i Bø i Vesterålen i begynnelsen av august. Dette blir den eneste konserten hun gjør i Vesterålen i år.

Kari er allemanns-eie i Nord-Norge, og det er ingen tegn til at hun skal slakke på tempoet. Hun har vært i Bø på besøk flere ganger de siste årene, og når hun nå kommer tilbake var det på tide å gjøre noe annerledes.
– Omgivelsene ved «Mannen fra havet» og friluftsgalleriet er helt spektakulære, så når muligheten kom var det bare å si ja, forteller en entusiastisk arrangør Ingmar Wåhlberg i ALO Produkskjoner.

De siste årene har virkelig Kari Bremnes etablert seg som en av landets fremste live-artister, og reiser rundt med et meget kompetent og dyktig band. Som regel er konsertene til Kari og bandet innendørs eller på store festivaler. Konserten ved Vinjesjøen vil dermed innebære et intimt og litt annerledes møte med Bremnes.
– Det naturlige amfiet ved friluftsgalleriet gjør at vi kommer unikt tett innpå, noe som vi gleder oss utrolig mye til.
Selv skriver Kari dette om livet på veien på sin Facebook-side:
– Å være borte fra turnélivet har sine gode sider, men etterhvert sniker det seg inn en følelse av savn. Som noe vesentlig mangler. Jeg strekker meg etter jern, tran, vitaminer, spinat. Og skriver og hiver. Jeg liker å vite at det bestandig vil være sanger som ikke er skrevet.
Sist sommer var det NRKs Sommeråpent som preget slutten av felles-ferien nede ved «Mannen fra Havet» og friluftsgalleriet. Slik som tilfellet var da, legges det også i år opp til at det skal være mulighet til å både få noe å spise og drikke før konserten går av stabelen.
– Dette kan bli en riktig magisk august-kveld ved Vinjesjøen, avslutter Ingmar Wåhlberg.

Ved dårlig vær eller andre forhindrende forhold flyttes konserten innendørs. Dette varsles i så fall på forhånd.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *